SERVICII

Reparatii Frigorifice, Reparatii Aer Conditionat, Reparatii Congelatoare 

Reparatii Frigorifice

Firma noastra este specializata in reparatiile frigorifice. Asiguram servicii de calitate si piese de schimb originale pentru toate marcile de frigidere cu system de racire static sau no-frost. Echipa noastra din departamentul de service lazi frigorifice detine experienta pentru a executa o gama larga de interventii.


Reparatii 

Aer Conditionat

Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuire a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.

Desi aerele conditionate sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de timp, uneori apar defectiuni nedorite care pericliteaza buna functionare a aparatelor, defectiuni care necesita asistenta de specialitate pentru a putea fi remediate in mod corect. Una dintre cele mai cunoscute operatiuni in efectuarea service-ului pentru aparatele de aer conditionat, este reumplerea acestora cu agent frigorific.

Reparatii Congelatoare

Defectiunile care pot aparea la congelatoare in marea lor majoritate, similare cu cele de la frigidere, sunt electrice si au la baza variatii de tensiune care pot provoca diverse intreruperi, compresor, blocari, termostat, releu, arderi, contact, placa electronica, impuscari a circuitului electric al diverselor componente, dar pot fi si de fabricatie sau o reparatie de congelator neprofesionista, in urma folosirii unor a unor materiale sau piese de slaba calitate.  

     Adresa                              Program

               Reparatii Frigorifice                                                                                      L - V: 08:00 - 22:00

București,Str.SOLD.Vasile Croitoru, Nr.8                                                              Sambata: 08:00 - 18:00 Reg.Comerțului: J40/15447/22.11.2016                                                           Duminica : Doar Programari

                   CUI :36770973